inTurda.ro

Ne ajută ciocolata să slăbim?

Ne ajută ciocolata să slăbim?

Ne ajută ciocolata să slăbim?
decembrie 10
11:35 2013

Ciocolata nu îngrașă, suna diferit de ceea ce am fost obișnuiți să auzim însă mai mult, ne poate ajuta să slabim!

Putem consuma cele mai delicioase feluri de ciocolată și în același timp să pierdem din greutate. Acest lucru este dovedit de un studiu făcut de către cercetătorii britanici în care au arătat că a consuma alimentele preferate în timpul curei de slăbire ne ajută să pierdem mai ușor din kilograme

Totodată, curele de slăbire care sunt bazate pe renunțarea la mâncare sunt mai puțin eficiente.

Prin intermediul unui sondaj s-a arătat că renunțarea la ciocolată îngrașă mai mult decât ajută în timpul dietei. Rezultatul sondajului arătând că 86% dintre cei care au consumat ciocolată în timpul dietei au reușit să slăbească.Chocolate

Studiile făcute până în prezent, au arătat că persoanele care scot din alimentația lor zilnică alimente precum biscuiții, ciocolata și vinul au șanse mai mari să se îngrașe, ei consumând mai mult din alte alimente.

Ciocolata contribuie și la prelungirea vieții, datorită conținutului de polifenoli din cacao, aceștia împiedică oxidarea colesterolului și protejează împotriva cancerului.

Iată și câteva lucruri interesante despre ciocolată:

  • Ciocolata a fost inventată de azteci, care au numit-o „mancare pentru zei”. Mai târziu, a fost adusă în Europa de cuceritorii spanioli și a devenit populară în toată lumea.
  • În Europa, ciocolata a fost numită „aurul negru” pentru foarte mult timp.
  • Belgia este liderul mondial al producției de ciocolată. Anual, belgienii produc 170.000 de tone de ciocolată. Sunt peste 2.000 de magazine și 16 muzee de ciocolată în Belgia.
  • Ciocolata consumată la micul dejun te ajută să slăbețti. Motivul pentru care răsfațul dulce de dimineața nu îngrață este faptul că metabolismul este la nivel maxim în primele ore după ce te-ai trezit și este capabil să ardă caloriile în plus pe parcursul zilei.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile – 10 decembrie

Astăzi, 10 decembrie 2013, ora 19.00 ne întâlnim cu Ada Milea într-un spectacol al Teatrului Naţional Cluj pe scena Teatrului...

Închide