inTurda.ro

VIDEO: Zona Materna ar putea fi modernizată. Schimbarea vine si cu o premieră la Turda!

 Breaking News

VIDEO: Zona Materna ar putea fi modernizată. Schimbarea vine si cu o premieră la Turda!

VIDEO: Zona Materna ar putea fi modernizată. Schimbarea vine si cu o premieră la Turda!
martie 02
11:14 2017

Primăria Turda cauta solutii pentru modernizarea mai multor zone din municipiu. Miercuri, 1 martie 2017, în Sala Mare a Primăriei a avut loc prezentarea unui posibil proiect de rebranduire a zonei Materna.

Cel mai important punct atins de arhitectii care au prezentat proiectul a fost modelul de reorganizare a locurilor de parcare existente in zona. Pe langa schimbarile estetice, solutia de modernizare propusa ar aduce un plus de cinci locuri de parcare!

Proiectul ar aduce la Turda si o premiera, si anume trei stații de incarcare a autovehiculelor electrice.

În cadrul proiectului vor fi amplasate și câteva chioșcuri moderne, pentru un comerț stradal la cele mai inalte standarde.

”În Turda trebuie să avem un comerț stradal civilizat, la fel ca și în țările occidentale”, a precizat Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian.

Constul modernizării pentru zona materna s-ar ridica la aproximativ 650.000 de euro. 

Conform declarațiilor Primarului, în acest moment se lucreaza la proiecte privind modernizarea piețelor agroalimentare din Micro III și cea centrală. Matei Cristian a mentionat si faptul ca se impune amenajarea unor parcari pentru autocare, in zona centrala, pentru ca numarul turistilor creste in fiecare an. 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa rămâne aproape de Dinamo în Liga Zimbrilor. Turda – Poli Timișoara 31-25

Potaissa Turda a câştigat aseară duelul cu Politehnica Timişoara, scor final: 31-25. Meciul a contat pentru etapa a 21-a a Ligii Naţionale....

Închide