inTurda.ro

VIDEO/Foto: Deschiderea oficială DEDEMAN Turda

VIDEO/Foto: Deschiderea oficială DEDEMAN Turda

VIDEO/Foto: Deschiderea oficială DEDEMAN Turda
septembrie 26
18:40 2017

Astăzi, 26 septembrie 2017, la Turda și-a deschis porțile DEDEMAN, liderul național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. 

La Turda au fost prezenți astăzi și patronii Dedeman, frații Pavăl.

“Turda este un important nod rutier, este un oraș care a crescut din punct de vedere industrial. După 25 de ani de existență a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate și în orașe mai mici. Facem astfel o promisiune pe termen lung clienților noștri: că Dedeman va rămâne un partener de încredere mult timp de acum înainte, fiind tot mai apropiat și mai accesibil. ” – Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.

În momentul deschiderii oficiale a luat cuvântul și Primarul municipiului Turda, Matei Cristian: „Vreau să mulțumesc partenerilor nostrii Dedeman, mă simt onorat să fiu alături de dumneavoastră la acest eveniment important. Domnule președinte, eu vă felicit pentru ceeea ce ati realizat, va multumim pentru ca ati venit in municipiul Turda! Bun venit în Turda și multe felicitări”.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 27 septembrie magazinul din Turda. Odată cu această inaugurare compania Dedeman ajunge la o rețea de 48 de unități.

Magazinul Dedeman Turda este amplasat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 19 iar costurile pentru teren și construcție s-au ridicat la peste 10 milioane de euro.

Noua investiție a companiei Dedeman se desfășoară pe o suprafață de peste 43.000 mp din care 11.500 mp sunt ocupați de magazinul propriu-zis, iar restul sunt dedicați spațiilor verzi, zonei de recepție și parcării cu 457 de locuri.

Deschiderea magazinului Dedeman Turda a presupus și crearea a 162 de locuri de muncă. Noii angajați au trecut printr-un amplu proces de selecție și pregătire pentru a răspunde eficient la toate solicitările clienților, care vor beneficia astfel de consultanță gratuită de calitate și sfaturi de specialitate.

Odată cu primirea în echipă a celor 162 de colegi noi din Turda, compania Dedeman a depășit 10.000 de angajați.

Vezi AICI catalogul cu OFERTELE special pregătite pentru deschiderea DEDEMAN

Spațiul interior generos al magazinului a fost amenajat cu raioane încăpătoare și intuitiv amplasate, pe care sunt expuse peste 45.000 de produse pentru construcții, amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

Pentru a oferi surse de inspirație clienților ce își amenajează căminul și grădina, au fost create un showroom de mobilă, unul de gresie și faianță și o seră cu pergolă.

Showroom-ul de mobilă oferă zeci de modele de canapele și mobilier pentru dormitoare, living-uri și bucătării, în vreme ce showroom-ul de gresie și faianță este alcătuit din ambiente care ilustrează felul în care colecțiile de gresie si faianță se pot combina cu sanitarele și alte accesorii pentru o baie primitoare, elegantă, clasică sau modernă.

Zona de seră și pergola adăpostesc, printre altele, zeci de specii de plante de interior și exterior, mobilier și utilaje pentru grădină.

Direct proporțional cu suprafața magazinului, au fost amenajate 8 case de marcat. Pentru fluidizarea traficului, 6 dintre acestea au fost amplasate la intrarea în magazin iar celelalte două la raionul de materiale de construcții.

Pentru toate planurile lor de construcție sau amenajare, clienții din Turda pot apela și la serviciile auxiliare, special gândite pentru a-i scuti de stres și a micșora timpul de așteptare de la planul de pe hârtie, la căminul mult dorit: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse. Totodată, aceștia au posibilitatea achiziționării produselor în rate, prin credite de consum oferite în parteneriat cu operatorii de credit care au birouri în magazin.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiție pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din București – Pantelimon, până la sfârșitul anului.

 

Dedeman în cifre

 

– 48 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

– peste 10.000 de angajaţi;

– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor 25 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Municipiul Turda va avea încă doi Cetățeni de Onoare

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Turda, programată pentru data de 28 septembrie 2017, se află...

Închide