inTurda.ro

Vlăduța Lupău, confirmată cu COVID-19: Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!

Vlăduța Lupău, confirmată cu COVID-19: Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!

Vlăduța Lupău, confirmată cu COVID-19: Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!
octombrie 29
23:28 2020

Vlăduța Lupău, diagnosticată cu Covid-19. Ce le transmite cântăreața fanilor

Recent, artista a făcut un anunț surprinzător și i-a înștiințat pe internauți că suferă de Covid-19, sfătuindu-i pe aceștia să se protejeze și să nu ignore niciun fel de simptom. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a luat decizia de a face un test după a prezentat simptomele unei simple răceli de sezon. Iar rezultatul a fost pozitiv.

Vlăduța Lupău: „Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, că atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcâte a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa…

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că̆ aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!, a scris Vlăduța Lupău pe social media.

”Nu am crezut în acest virus sau, mă rog, nu atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală”, a mai povestit ea.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Matei Cristian: A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda

Astăzi am fost gazdele unui eveniment important, strategic, în contextul dezvoltării conceptului de NATO Urban la Turda. A fost înființat...

Închide